Emil Boc a petrecut prima zi a Sărbătorilor Pascale alături de familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cu zâmbetul pe buze, Boc a glumit cu reprezentanţii presei
Cu zâmbetul pe buze, Boc a glumit cu reprezentanţii presei

Premierul Emil Boc a ales să-şi petrreacă prima zi a Sărbătorilor Pascale în satul Răchiţele, din judeţul Cluj, la părinţii săi. Boc a fost aşteptat la masa de Paşte cu bucate tradiţionale, primul ministru glumind cu jurnaliştii prezenţi la faţa locului.

Emil Boc i-a filmat pe reprezentanţii mass-media cu o cameră video de mână şi le-a spus acestora că ar putea posta filmuleţul pe Facebook şi pe Twitter, dar şi pe viitorul său blog personal.

Mai citiţi şi:

Boc: Statul are "monopolul utilizării forţei", dar nu în mod discreţionar

Emil Boc: "România a fost,este şi va fi un susţinător necondiţionat al drumului european al Republicii Moldova"

„Acum nu mai este politician fără blog, aşa cum nu există tânăr fără computer. E posibil să îmi fac blog în perioada următoare şi să postez filmul şi pe blog, dar şi pe Facebook şi Twitter. Dacă încep, voi începe cu toate trei odată, şi cu blog, şi cu Twitter, şi cu Facebook”, a spus Boc zâmbind.

Premierul  a sosit duminică după-amiază la Răchiţele, împreună cu soţia sa, Oana, şi cu cele două fiice, Patricia şi Cezara, şi a dus cadouri de Paşte părinţilor săi, mama sa pregătind special pentru această zi de sărbătoare, bucate tradiţionale constând în drob de miel, sarmale, ciorbă de burtă, cozonaci şi ouă roşii.

Emil Boc, împreună cu soţia sa, Oana, şi cele două fiice, a oferit ouă roşii şi prăjituri jurnaliştilor prezenţi şi toţi au organizat un mini-concurs ad-hoc de ciocnit ouă, la care au participat şi părinţii premierului, la un moment dat tatăl său ciocnindu-i, în glumă, un ou de frunte.

Premierul Emil Boc se va întoarce în cursul serii de duminică la Cluj-Napoca, urmând ca luni seară să plece la Bucureşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite