Deputatul UNPR Titi Holban, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de influenţă

Deputatul UNPR Titi Holban, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de influenţă

Titi Holban Foto:Mediafax

Deputatul UNPR Titi Holban a fost condamnat, miercuri, de instanţa supremă, la trei ani de închisoare cu suspendare, fiind judecat pentru că ar fi luat 10.000 de euro pentru a interveni la Direcţia Antifraudă în favoarea unei firme. Decizia nu este definitivă.

Ştiri pe aceeaşi temă Deputatul de Buzău a primit miercuri o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, dar poate contesta decizia.

Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Holban în 2014, pentru trafic de influenţă.

"În luna ianuarie 2014, inculpatul Holban Titi, deputat în Parlamentul României, a promis unui denunţător, în schimbul sumei de 10.000 euro, sumă pe care a primit-o efectiv în două tranşe, că va interveni pe lângă o altă persoană, pentru ca acesta, la rândul ei, să intervină pe lângă un inspector cu funcţie de conducere la una dintre direcţiile regionale antifraudă, astfel încât o societate administrată de un apropiat al denunţătorului să nu fie sancţionată în urma controlului efectuat de această instituţie", arătau procurorii anticorupţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările