Călătorii care au bilete la trenurile blocate de greva spontană CFR îşi vor putea primi banii înapoi FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 100 de trenuri sunt afectate de protestul spontan al angajaţilor din transportul feroviar, a anunţat CFR Călători. FOTO: Inquam Photo
Peste 100 de trenuri sunt afectate de protestul spontan al angajaţilor din transportul feroviar, a anunţat CFR Călători. FOTO: Inquam Photo

Călătorii care au bilete sau abonamente la trenurile afectate de protestul spontan de la CFR îşi vor putea primi banii înapoi, a anunţat compania de transport feroviar. Totodată, şeful companiei, Traian Preoteasa, a declarat, luni, că au fost trimise garnituri cu ceai şi apă către călătorii afectaţi.

„În situaţia în care circulaţia trenurilor va fi afectată de continuarea protestului la CFR SA, pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare, a comunicat CFR Călători.

GALERIE FOTO

„Este o grevă spontană. Ne vom îndrepta împotriva vinovaţilor. Nu noi vom stabili, noi doar vom sesiza (…) CFR Călători a pregătit trenuri să dea drumul la trenuri din staţiile terminale. Va dura 2-3 ore, nu ştiu. Eu sunt pregătit cu alte garnituri de tren ca să le aştept să plece (…) Dat fiind că e o grevă spontană nu ştiu dacă va mai fi şi în zilele următoare (o altă grevă, n.red.)”, a spus Traian Preoteasa.

Peste 100 de trenuri sunt afectate de protestul spontan al angajaţilor din transportul feroviar, a anunţat CFR Călători.

Peste 1.000 de angajaţi ai CFR au declanşat o grevă spontană, luni dimineaţă, nemulţumiţi de faptul că legea statutului personalului feroviar nu se aplică şi de faptul că salariile sunt mici. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite