Bădulescu, despre petrecerea din Herăstrău: De vină sunt „jupânii” teraselor, care dau o masă procurorilor şi poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a declarat că petrecerea din parcul Herăstrău din Capitală, nu ar fi fost posibilă fără aportul „şpîgarilor” şi „jupânilor”, proprietarii teresalor din zonă, care îi influenţează pe procurori şi poliţişti dându-le câte o masă din când în când.

Viceprimarul consideră că vina aparţine exclusiv proprietarilor de terase din zonă, pe care i-a numit „şpăgari” şi „jupâni”, care au influenţă asupra autorităţilor pentru că de-a lungul anilor „au dat să mănânce o masă unor procurori sau poliţişti”. Aurelian Bădulescu a promis că de duminică dimineaţă o să instituie controale şi o să retragă toate autorizaţiile.

„Ce putem noi la momentul acesta să criticăm şi probabil că mâine (duminică - n.r.) vom lua toată măsurile este atitudinea acestor fericiţi ai sorţii, care de-a lungul timpului, după anul 1990, s-au comportat cum au vrut ei doar pentru că au dat să mănânce o masă unor procurori sau a tot felul de poliţişti care le-au permis să aibă acele terase pe salba de lacuri a Herăstrăului, dar vă garantez eu că de mâine, aceşti şpăgari care ne-au disperat cu aceste terase o să aibă un alt regim şi alt tratament!”, a declarat viceprimarul Aurelian Bădulescu, sâmbătă seara, la Digi24.

„Trebuiau să aibă bunul simţ să-şi ţină vesela şi mesele puse deoparte. (...) Se consideră nişte oameni care au influenţă asupra autorităţilor, dar vă garantez eu că n-o să mai aibă de mâine, că le retrag toate autorizaţiile. Dacă n-ai autorizaţie de 30 de ani şi ai terasa acolo, ce eşti? Eşti gâdea, eşti jupân!”, a acuzat Aurelian Bădulescu.

   

„Mâine dimineaţă, până se vor trezi şi guvernanţii noştri şi ce mai au de aprobat prin Parlament până o să scoată acea hotărâre în care am înţeles că a rămas ca terasele să fie deschise, o să luăm măsurile care se impun”, a promis viceprimarul. „Noi putem face un anumit tip de controale, nu sunt genul de om care o să spun că odată cu declanşarea stării de urgenţă, dar şi a celei de alertă, poliţia locală, care are această atribuţie, se substituie operativ Direcţiei General de Poliţie a Municipiului Bucureşti, pentru că toţi suntem autoritate publică până la urmă”, a adăugat Bădulescu.

„Ideea e că ţine de bunul simţ al proprietarului de terasă, pentru că omul de rând n-a venit să tragă de scaun ca să stea acolo. Trebuiau să şi le ţină înăuntru. O să le vină şi rândul dumnealor să le deschidă, dar nu aşa”, a mai spus viceprimarul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite