VIDEO Aglomeraţie la intrarea în Bucureşti de pe Autostrada Soarelui

VIDEO Aglomeraţie la intrarea în Bucureşti de pe Autostrada Soarelui

Românii se întorc acasă după minivacanţa de 1 Mai

Minivacanţa de 1 Mai e pe sfârşite, iar românii se întorc acasă. Centrul Infotrafic anunţă că marţi după-amiaza s-a format aglomeraţie la intrarea în Bucureşti de pe Autostrada Soarelui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe majoritatea drumurilor naţionale, traficul se desfăşoară fără probleme, valorile de trafic fiind în scădere pe DN 1.
 
Potrivit Infotrafic, nu sunt anunţate probleme majore în ceea ce priveşte fluenţa traficului, cu excepţia tronsonului Pantelimon – Autostrada Soarelui - Centura Capitalei, pe care se circulă în condiţii de aglomeraţie. 
 
Pe DN1 Braşov –Ploieşti valorile de trafic au scăzut, traficul auto desfăşurându-se acum fluent, în condiţii normale. 
 
Pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti –Constanţa şi A4 Ovidiu – Agigea, pe DN39 (E87) Mangalia – Constanţa, DN5 (E85) Bucureşti – Giurgiu şi DN7 (E81) Râmnicu Vâlcea -Piteşti se circulă, de asemenea, normal.
 
”Pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, sfătuim conducătorii auto să manifeste prudenţă sporită în timpul deplasării, să nu consume băuturi alcoolice înainte de a urca la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic”, transmite Centrul Infotrafic. 
 
Poliţiştii anunţă că circulaţia este în continuare oprită pe DN 7 C Curtea de Argeş - Sibiu, în zona localităţii argeşene Arefu.
 
”Măsura a fost luată pentru a permite intervenţia unui echipaj de pompieri, care acţionează pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie”, mai anunţă Infotrafic. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările