Şoferul care s-a răsturnat cu maşina pe Podul Basarab a fost identificat. Cum a încercat să-i păcăleasă pe poliţişti fiindcă băuse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul care s-a răsturnat ieri-seară cu maşina de pe Podul Basarab a fost identificat de poliţişti
Şoferul care s-a răsturnat ieri-seară cu maşina de pe Podul Basarab a fost identificat de poliţişti

Şoferul care s-a răsturnat, ieri seară, cu maşina pe podul Basarab din Capitală a fost identificat de poliţie, fiind vorba chiar de persoana pe care poliţiştii au găsit-o lângă maşină şi care susţinea că fusese pasager în autoturism, se arată într-un comunicat al instituţiei.

Poliţia a fost sesizată prin apel la 112, miercuri, în jurul orei 21.45. Pe Podul Basarab au găsit autovehiculul pe liniile de tramvai şi un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care nu avea vătămări corporale vizibile şi nu a solicitat transportul la spital pentru îngrijiri, declarând că a fost pasager. 

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii rutieri şi audierii persoanei de la faţa locului, s-a stabilit faptul că aceasta a condus autovehiculul implicat în evenimentul rutier.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.32 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv cu aparatul Drugtest, rezultat negativ.

A fost condus la Biroul Accidente Uşoare unde a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite