Un bloc din Sectorul 4 a fost reabilitat, dar oamenii sunt nemulţumiţi de cum arată clădirea: „Un design lipsit de bun gust“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bloc Sector 4

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă a anunţat că a lansat o licitaţie pentru lucrări de înfrumuseţare urbană prin artă murală. Recent, a fost reabilitat un bloc, iar oamenii se declară nemulţumiţi de aspectul clădirii.

Din păcate, oamenii nu par încântaţi de noua înfăţişare a clădirii, considerând aspectul acesteia unul prea vesel, copilăresc.

„Domule primar, imi permit sa va spun ca acest design este lipsit de bun gust. Nu este o gradinita, ci un bloc de apartamente. Regret ca banii nostri s-au dus pe asa ceva”, spune o doamnă în comentariile postării.

„Stimate domnule Primar Băluţă, deşi, în principiu, gusturile nu se discută, totuşi ele ar trebui educate! Prea multe culori aglomerate la un loc au ca rezultat un amalgam obositor. Deşi în articol nu este menţionat, sperăm că regenerarea urbană pe care o vizaţi ia în calcul vopsea specială Airlite “anti poluare”. Pentru că pe lângă aspect, mult mai important este să contribuiţi la purificarea aerului şi la combaterea schimbărilor climatice, în una din cele mai poluate capitale europene”, comentează un domn.

„Ma bucur ca stau într-un sector tip grădiniţa. Acum serios, de unde s-au inspirat cei care au ales culorile?”, transmite o altă persoană.

Primăria Sectorului 4 a anunţat pe SICAP licitaţie pentru lucrări de înfrumuseţare urbană prin artă murală, vizând încheierea unui acord-cadru cu o durată de trei ani, la o valoare totală estimată de 4 milioane de lei. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 666.957 lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite