Scandal într-un restaurant din Capitală. Doi bărbaţi au ajuns la spital cu răni, unul fiind lovit de un proiectil din cauciuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Poliţia Română
FOTO Poliţia Română

Mai multe persoane sunt audiate de poliţiştii din Capitală, în cazul unui scandal produs într-un restaurant din Sectorul 1, în urma căruia doi bărbaţi au ajuns la spital cu răni. Una dintre victime a fost lovită de un proiectil din cauciuc.

"În această dimineaţă, în jurul orei 05.00, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată de către o unitate spitalicească cu privire la faptul că la camera de gardă s-au prezentat, cu mijloace proprii, doi bărbaţi care prezentau leziuni", a transmis, sâmbătă, Poliţia Capitalei.

Poliţişti din cadrul Secţiei 2 au stabilit că acei doi bărbaţi ar fi fost implicaţi într-un conflict, în interiorul unui restaurant din Sectorul 1, iar una dintre victime a fost lovită de un proiectil din cauciuc.

Conform sursei citate, au fost depistate şi identificate mai multe persoane ce se aflau in interiorul restaurantului, toate fiind duse la audieri.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-au produs vătămările.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite