Primăria Sectorului 6 vrea să împrumute  80 milioane de lei pentru a reuşi să cofinanţeze o serie de proiecte europene

Primăria Sectorului 6 vrea să împrumute  80 milioane de lei pentru a reuşi să cofinanţeze o serie de proiecte europene

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, intenţionează să împrumute 80 de milioane de lei pentru a putea susţine mai multe proiecte cu finanţare nerambursabilă de la Uniunea Europeană

Primăria sectorului 6 al Capitalei întenţionează să contracteze un împrumut de până la 80 milioane lei pentru asigurarea resurselor financiare necesare implementării unor proiecte cu finanţare nerambursabilă de la Uniunea Europeană, informează Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

Contractul va fi finanţat de la bugetul local şi va fi atribuit prin negociere, pentru preţul cel mai scăzut, se arată în anunţul de participare al instituţiei.

Potrivit documentaţiei descriptive, durata împrumutului va fi de maxim 12 ani, iar perioada de tragere de cel mult trei ani de la data intrării în vigoare a contractului de credit.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 mai.

În anunţul primăriei se precizea că valoarea taxelor, comisioanelor, dobânzilor şi a oricăror alte forme de remuneraţii aferente creditului obţinut prin contractul de acordare de credit, să fie egal sau mai mare de 17,6 milioane lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: