Pieţele Rahova şi 13 Septembrie din Sectorul 5 vor intra într-un amplu proces de refacere

Pieţele Rahova şi 13 Septembrie din Sectorul 5 vor intra într-un amplu proces de refacere

Piaţa Rahova

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a declarat, marţi, că Pieţele Rahova şi 13 Septembrie vor intra „într-un amplu proces de refacere”. El a precizat că în Piaţa Rahova va fi alocat un spaţiu pentru noul sediu al Direcţie de Impozite şi Taxe Locale Sector 5, iar în Piaţa 13 Septembrie se iau în calcul şi alte variante pentru folosirea spaţiului, pe lângă rolul de piaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În cazul Pieţei Rahova, studiul de fezabilitate este aproape gata. Vom da drumul la proiectare şi execuţie undeva la începutul lunii septembrie. Pentru Piaţa 13 Septembrie, acum am demarat procedurile, vom face nişte studii să vedem cât de solidă mai e clădirea care acum se află în stare de degradare. Ea a fost abandonată foarte mult timp”, a declarat primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

El a spus că în Piaţa Rahova, pe lângă refacerea acesteia, va fi alocat un spaţiu pentru noul sediu al Direcţiei Taxe şi Impozite Locale Sector 5, care va fi dat în funcţiune în 2018.

De asemenea, în cazul Pieţei 13 Septembrie, aflată acum în stare de degradare, pe lângă rolul de piaţă, vor fi luate în calcul şi alte variante pentru folosirea spaţiului, urmând ca Primăria Sectorului 5 să organizeze o dezbatere publică în acest sens.

„Trebuie să păstrăm neapărat şi rolul de piaţă, dar avem idei despre cum va fi folosit spaţiul respectiv. După ce vom alege o soluţie, să vedem ce vom face acolo în afară de piaţă, vom avea şi o estimare a costurilor care vor rezulta în urma studiilor de fezabilitate. Cred că vom avea posibilitatea concretă de a răspunde tuturor întrebărilor în jurul datei de 10 noiembrie”, a subliniat primarul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările