Pericol la Național Arena: "Zăpada trebuie scoasă acum, ca să nu se adune în cantități impresionante!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Sorin Oprescu le cere responsabililor de la noul stadion național să înceapă să scoată nămeții de pe gazonul acoperit, dar și de pe scaune.

Comandamentul de iarnă de duminică de la Primăria Capitalei s-a desfășurat în condițiile în care Bucureștiul va intra din nou într-un val de ninsori. Timp de trei zile, zăpada va cădea abundent, iar Național Arena va putea fi în pericol, dacă administratorul acestui stadion, Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB), nu va lua măsuri imediate. Cu alte cuvinte, nămeții nu trebuie lăsați în arenă, așa cum sunt lăsați pe străzi.

Vineri, Sorin Oprescu exclama: "Să mor dacă mă așteptam să arate atât de bine gazonul!"

"Să se colecteze haine pentru amărâții aia, vai steaua lor!"

Primarul Sorin Oprescu a dat ordin pentru două directoare din municipalitate, prezente la comandament, dar care, potrivit edilului-șef, se amuzau în spatele colegilor, să se ocupe de colectarea de ajutoare pentru sinistrații din județele afectate puternic de ninsori. "Să se colecteze haine pentru amărâții aia, vai steaua lor! Ideea asta de solidaritate care presupune să dai pâine cu televiziunile langă tine să nu existe, deci luați saci, stabiliți puncte de colectare, puneți numere de telefon la dispoziția oamenilor, pentru că bucureștenii au reacționat mereu la astfel de acțiuni!", a decis Sorin Oprescu.

El a conchis că de transport se va ocupa el, că mașinile vor începe să plece spre zonele afectate mâine după-amiază și că un punct de colectare va fi chiar la sediul Primărie Capitalei, situat pe Splaiul Independenței, vizavi de Complexul Regie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite