Pegas va ajuta Primăria Capitalei să facă mai multe piste pentru biciclete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concurs Adevarul - bicicleta Pegas

Compania românească Pegas va oferi Primăriei Capitalei datele strânse prin aplicaţia de bike sharing Aperider, care arată în ce zone este nevoie de piste pentru biciclete, astfel încât să grăbească procesul de planificare al acestei infrastructuri.

„Am dezvoltat în Capitală un serviciu de bike sharing Aperider care ne-a permis să adunăm date despre cele mai folosite rute şi locaţii în care este nevoie urgentă de piste şi parcări pentru biciclete.Vom oferi aceste date în mod gratuit Primăriei Capitalei, sperând ca acestea să ajute şi să grăbească procesul de planificare”, a transmis compania.

Andrei Botescu, fondator Atelierele Pegas, susţine: „Credem că este un moment bun să stimulăm achiziţia de biciclete la nivel naţional, şi în mod deosebit în mediul urban, sufocat de poluare şi aglomeraţie. În acest fel putem să le transmitem mai uşor autorităţilor necesitatea de a construi şi dezvolta cât mai rapid o infrastructură potrivită. Am adunat date din peste 100 de mii de ture cu bicicleta din capitală despre traseele folosite pe baza programului de bikesharing Aperider  şi toate vor ajunge la Primăria Capitalei, cu care am şi încheiat un protocol de colaborare, astfel încât să îi ajute în procesul de planificare a infrastructurii pentru biciclete”.

Sistemul de vânzări de biciclete, în colaps, după ce au fost înregistrate comenzi record

Procesul de vânzare de biciclete Pegas a intrat în colaps după ce au fost înregistrate comenzi zilnice record, cu peste 300 la sută mai mari faţă de ultimii 6 ani de când a fost preluat şi inovat brandul, mai spun reprezentanţii companiei.

Compania a lansat o campanie de reduceri masive valabilă între 23 august şi 23 septembrie, despre care spune că „a întrecut aşteptările şi capacitatea de a onora numărul extraordinar de mare de comenzi”.

Astfel, sistemul companiei de preluare şi procesare a comenzilor a fost dat peste cap. Compania îşi cere scuze publice clienţilor şi spune că a luat măsuri de urgenţă pentru ca toate comenzile să fie livrate cât mai repede posibil.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite