Nicuşor Dan, în urma tragediei de la Spitalul ”Victor Babeş”: Am sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3

Nicuşor Dan, în urma tragediei de la Spitalul ”Victor Babeş”: Am sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3

Trei pacienţi au murit, luni seară, după o pană de oxigen la unitatea mobilă de terapie intensivă de la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti. FOTO Arhivă

Primarul Capitalei  Nicuşor Dan a anunţat că trei pacienţi de la Spitalul Victor Babeş au decedat ”în condiţii neclare” luni seară şi că a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 în legătură cu această situaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În această seară, din nefericire, au decedat în condiţii neclare trei pacienţi de la Spitalul Victor Babeş din Capitală. E o tragedie, un moment dramatic în care vieţi omeneşti au fost pierdute. Prezint condoleanţe familiilor care i-au pierdut pe cei dragi astăzi”, a scris Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook. 

Primarul Capitalei anunţă că a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 în legătură cu această situaţie, „fiindcă vinovaţii trebuie identificaţi şi pedepsiţi”.
 
”Am solicitat colaborarea deplină a personalului acestui spital în cadrul cercetărilor care vor avea loc”, a precizat Nicuşor Dan, menţionând că va reveni cu detalii.
 
Trei pacienţi au murit, luni seară, după o pană de oxigen la unitatea mobilă de terapie intensivă de la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti. „Reprezentantul firmei distribuitoare a ventilatoarelor, sosit la faţa locului  a refuzat intrarea în unitate, deşi i-a fost oferit de către personalul medical, echipament complet de protecţie împotriva COVID-19”, anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările