Nicuşor Dan a depus o plângere penală la DNA referitoare la un prejudiciu de milioane de euro din timpul mandatului Gabrielei Firea

Nicuşor Dan a depus o plângere penală la DNA referitoare la un prejudiciu de milioane de euro din timpul mandatului Gabrielei Firea

Nicuşor Dan: Fiind vorba de cimitirele din Bucureşti, această schemă infracţională e cu atât mai cinică. FOTO Inquam Photos / George Calin

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat joi într-o postare pe o reţea de socializare că a depus la DNA o plângere referitoare la un prejudiciu de câteva milioane de euro înregistrat de PMB în perioada administraţiei Firea, „fiind vorba de cimitirele din Bucureşti”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am depus ieri la DNA o plângere referitoare la un prejudiciu important, estimat a fi de ordinul câtorva milioane de euro, pe care municipalitatea l-a înregistrat în perioada precedentei administraţii. Fiind vorba de cimitirele din Bucureşti, această schemă infracţională e cu atât mai cinică”, a scris Nicuşor Dan într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Primarul Capitalei precizează că sunt implicate mai multe instituţii publice şi dă asigurări că PMB va recupera sumele pierdute.
 
„Ţinând cont de prevederile legale şi de implicarea mai multor instituţii publice în această chestiune, nu pot oferi acum alte detalii. Asigur însă bucureştenii că orice probleme de acest gen vor fi tratate cu toată seriozitatea, iar Primăria Capitalei va face toate eforturile pentru a recupera sumele de care a fost păgubită”,mai precizează edilul Capitalei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările