A fost reţinută şi partenera şoferului de BMW care a lovit un Logan cu o crosă de golf, în traficul din Bucureşti VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătaie în trafic în Bucureşti / FOTO captură video
Bătaie în trafic în Bucureşti / FOTO captură video

Poliţia Capitalei a reţinut-o miercuri după amiază şi a audiat-o pe însoţitoarea bărbatului din BMW care l-a atacat cu crosa de golf, duminică seara, pe un şofer de Logan. Aceasta, o femeie de 22 de ani, apare în imagini lovind autoturismul cu piciorul.

Faţa de aceasta a fost dispusă măsura reţinerii. Cercetările sunt continuate de Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile faţă de şoferul unui BMW alb, care în seara zilei de duminică a blocat un automobil Logan şi l-a agresat pe şoferul acestuia cu o crosă de golf. Acesta este cercetat în stare de reţinere.

Duminică seara, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe. În jurul orei 21:00, conform unor imagini, un conducător auto a fost filmat când loveşte cu o crosă de golf o altă maşină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoţea a lovit acelaşi autoturism cu piciorul.

VIDEO cu incidentul din Capitală

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite