RADET începe duminică seară probele la cald

RADET începe duminică seară probele la cald

RADET va începe duminică, de la ora 22.00, probele la cald, având în vedere că se anunţă temperaturi mai scăzute în perioada următoare. Regia precizează că probele se vor derula progresiv, însă asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita acest lucru în scris.

RADET anunţă că va începe duminică probele la cald

RADET anunţă că va începe duminică probele la cald

RADET anunţă că va începe duminică, de la ora 22.00, probele la cald, având în vedere că se anunţă temperaturi mai scăzute în perioada următoare. Regia precizează că probele se vor derula progresiv, însă asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita acest lucru în scris.

Firea: Să nu-şi facă nimeni griji, nu se întâmplă nimic necurat la companiile municipale. Administraţiile erau păguboase / psd

Firea: Să nu-şi facă nimeni griji, nu se întâmplă nimic necurat la companiile municipale. Administraţiile erau păguboase

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reacţionat joi, înaintea şedinţei de Consiliu General, faţă de criticile aduse de opoziţie şi de sindicaliştii din administraţie în ceea ce priveşte desfiinţarea Administraţiei Străzilor, Administraţiei Fondului Imobiliar, ALPAB şi Administraţiei Cimitirelor, a căror activitate va fi preluată în totalitate de companiile municipale.

Primăria Capitalei va desfiinţa administraţiile din subordine care se ocupă de serviciile publice

Primăria Capitalei va desfiinţa administraţiile din subordine care se ocupă de serviciile publice

Primăria Capitalei va desfiinţa administraţiile din subordinea sa care se ocupă de serviciile publice, mai exact Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement (ALPAB), Administraţia Străzilor, Administraţia Fondului Imobiliar şi Administraţia Cimitirelor şi Crematoriilor Umane, potrivit unui proiect de hotărâre care a fost transmis consilierilor generali miercuri după-amiază, cu mai puţin de 24 de ore înainte de şedinţa CGMB.

Peste 20 de ONG-uri solicită abandonarea proiectului Primăriei Bucureşti prin care se decontează combustibilul pentru car-sharing

Peste 20 de ONG-uri solicită abandonarea proiectului Primăriei Bucureşti prin care se decontează combustibilul pentru car-sharing

Peste 20 de asociaţii şi ONG-uri, printre care OPTAR, ActiveWatch, Greenpeace România şi Centrul de Resurse pentru participare publică, solicită consilierilor generali să nu adopte proiectul de hotărâre prin care Primăria Capitalei ar urma să deconteze combustibilul până la valoarea de 500 de lei pe lună pentru utilizarea în comun a maşinilor personale de către cei care merg împreună către Bucureşti sau către judeţul Ilfov.

Lista laboratoarelor în care femeile cu cancer mamar în stadiu incipient pot face teste genetice, în cadrul proiectului lansat de Primăria Capitalei

Lista laboratoarelor în care femeile cu cancer mamar în stadiu incipient pot face teste genetice, în cadrul proiectului lansat de Primăria Capitalei

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale (ASSMB) a publicat lista laboratoarelor în care femeile diagnosticate cu cancer mamar în stadiu incipient pot face teste genetice care oferă informaţii suplimentare despre probabilitatea de reapariţie a cancerului de sân în următorii 10 ani de la momentul diagnosticului şi despre probabilitatea de răspuns la chimioterapie.

În urmă cu două săptămâni, sătulă de groapa de gunoi în formare dintr-o oarecare staţie de tramvai de la marginea Bucureştiului (Şoseaua Fabrica de Glucoză, pentru cunoscători), am decis să scriu instituţiilor abilitate să rezolve această problemă.

acum 17 zile · comentarii (14)

Traficul din Bucureşti a scăpat de sub control. Este probabil laitmotivul ultimilor doi ani, de când Gabriela Firea a preluat conducerea capitalei. Am prezentat anterior o serie de soluţii pentru creşterea mobilităţii bucureştenilor, printre care se afla şi creşterea taxei pentru locurile de parcare.

luna trecuta · comentarii (2)

O doamnă cu mai multe plase urcă în tramvai la Obor. Priveşte în jurul ei făcându-şi un calcul: oare cine ar putea să-i ofere un loc? Aşa cum se întâmplă în mod normal, răspunsul ar fi: nimeni. Femeia preferă să-şi rezolve singură problema, pune mâna pe cea mai apropiată fată care stă pe scaun şi o ridică frumuşel de mână, sugerându-i să facă paşi.

luna trecuta · comentarii (29)

„Ăia doi sunt morţi deja“. Ăsta-i primul lucru pe care-l auzi când deschizi geamul seara. Îl deschizi ca să aeriseşti încăperea, dar de fapt oraşul intră peste tine, cu corpul lui gras şi murdărel, cu glasului lui din toate vocile pământului. „Mă, ce facem cu ăştia, unde îi ducem? Îi lăsăm aici, Gogule? Ăsta ştiu ce e, da' ăsta ce-o fi?“

acum 2 luni · comentarii (8)

Caut nişte fotografii cu Terasa Fericirii. Am răscolit toate folderele, bucată cu bucată, şi am găsit terasa în toată splendoarea ei, de-a lungul anotimpurilor. Ba e bătută de vânturi şi plină de frunze uscate, ba e ascunsă sub zăpadă, ba e plină de oameni, umbrelele sunt ba deschise, ba închise, ba pare un spaţiu imens, ba o curte interioară măruntă, în care încap câteva suflete şi o ladă de bere.

acum 2 luni · comentarii (17)

Au făcut o stea din flori galbene în spaţiul verde din intersecţie. Trecem pe lângă ea dimineaţa în tramvaiele infecte şi ar trebui să ne simţim mai bine. Steaua de flori are menirea să te trezească la viaţă, să îţi spună: „Hei, chiar dacă lucrurile nu stau prea bine în general, uită-te totuşi la noi cât de drăguţe suntem, hei!, e clar că vor veni şi vremuri mai bune“.

acum 3 luni · comentarii (11)
Postari Recente