CMBSU a decis că opt şcoli din Bucureşti îşi vor relua activitatea, dar fără elevii care vor fi în vacanţă

CMBSU a decis că opt şcoli din Bucureşti îşi vor relua activitatea, dar fără elevii care vor fi în vacanţă

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Bucureşti, Mariana Stancu Ţipişcă, a afirmat, duminică, într-o declaraţie de presă, că în şedinţa Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă s-a adoptat o hotărâre pentru ca opt şcoli din Capitală să îşi reia activitatea, însă fără elevii care se află de luni în vacanţă.

Maratonul vaccinării în Capitală. Câte centre sunt deschise şi unde: 3.300 de persoane s-au imunizat vineri dimineaţă, dintre care 1.000 în cadrul maratonului / coronavirus

Maratonul vaccinării în Capitală. Câte centre sunt deschise şi unde: 3.300 de persoane s-au imunizat vineri dimineaţă, dintre care 1.000 în cadrul maratonului

Peste 3.300 de persoane s-au vaccinat, în Bucureşti, vineri, în primele două ore de la deschiderea centrelor de imunizare. Dintre acestea, aproape 1.100 de persoane s-au prezentat la Maratonul de vaccinare, care are loc în şase centre din Capitală. Programul acestor centre este non-stop.

Domeniul de la Manasia este astăzi un loc binecunoscut pentru organizarea de evenimente, aflându-se lângă Urziceni, la mai puţin de o oră de capitală. Având ocazia să organizez două excursii alături de membrii şi prietenii Asociaţiei Istoria Artei, am rămas intrigată atât de proprietarii de altădată cât şi de misteriosul arhitect elveţian, al cărui nume nu se mai aminteşte.

acum 3 luni · comentarii (0)

Pe parcursul zilei de luni, doamna avocat Mariana Stancu-Ţipişcă a ilustrat ce înseamnă să angajezi în funcţia de purtător de cuvânt al unei instituţii publice o persoană cu abilităţi de comunicare cu mult sub standardele absolvenţilor de facultăţi de profil şi cu o atitudine cel puţin nepotrivită în relaţia cu presa.

acum 1 an · comentarii (7)
Postari Recente
Modifică Setările