Nicuşor Dan, pe şantierul deschis pe şoseaua Olteniţei: Se înlocuiesc 8 kilometri de conductă veche de zeci de ani FOTO

Nicuşor Dan, pe şantierul deschis pe şoseaua Olteniţei: Se înlocuiesc 8 kilometri de conductă veche de zeci de ani FOTO

Primarul general, Nicuşor Dan, a fost, vineri, într-o vizită de lucru pe şantierul deschis pe şoseaua Olteniţei, unde se efectuează lucrări de modernizare a sistemului de termoficare. Dan a explicat că se înlocuiesc 8 kilometri de conductă veche de zeci de ani, valoarea investiţiei ridicându-se la 33 de milioane de lei. În acest moment, furnizarea apei calde în zonă nu a fost întreruptă.

Există o diferenţă între ”marile realizări” ale primarilor faţă de realităţile din zonele lor de activitate. Există şi opinii extrem de diferite între ce declară edilii şi părerile cetăţenilor, care de cele mai multe ori, cu unele excepţii în care unii primari au reuşit să-şi fabrice o imagine pozitivă, dar falsă, îi acuză pe aleşii administraţiilor locale că nu fac nimic pentru comunitate, că fac afaceri necurate şi că fură!

luna trecuta · comentarii (5)

Proprietatea avocatului, directorului de bancă şi primarului Sectorului IV Verde Aurel Mincu (1875-1943) este o bijuterie arhitecturală de pe Blvd. Dacia, care prezintă şi astăzi interioare impresionante şi este scoasă la vânzare. Apelăm la arhivele publice şi private pentru a recupera istoria unei familii de vază a capitalei şi a proprietăţilor ei de odinioară.

acum 8 luni · comentarii (0)

Domeniul de la Manasia este astăzi un loc binecunoscut pentru organizarea de evenimente, aflându-se lângă Urziceni, la mai puţin de o oră de capitală. Având ocazia să organizez două excursii alături de membrii şi prietenii Asociaţiei Istoria Artei, am rămas intrigată atât de proprietarii de altădată cât şi de misteriosul arhitect elveţian, al cărui nume nu se mai aminteşte.

acum 11 luni · comentarii (0)
Modifică Setările