Acţiune de salubrizare în preajma lacului din strada Albişoara

Acţiune de salubrizare în
preajma lacului din strada Albişoara

FOTO IPN

Cetăţenii sunt îndemnaţi să paticipe la o acţiune de salubrizare în preajma lacului din strada Albişoara din Chişinău, duminică, 23 martie, începând cu ora 10.00. Acţiunea este organizată de Asociaţia Obştească Comunitatea Tinerilor Ambiţioşi, în parteneriat cu mai multe organizaţii non-guvernamentale şi companii, transmite IPN.

„Această zonă, unde multă lume obişnuieşte să vină să se recreeze odată cu sosirea primăverii, este plină cu deşeuri, care arată rău, dar şi poluează mediul. Evenimentul e şi pentru copii, adolescenţi, persoane mature – fiecare participă cum şi cât poate. Important e să fii prezent şi să te simţi bine”, menţionează organizatorii.
 
La dispoziţia participanţilor vor fi puşi saci de colectare a deşeurilor şi mănuşi de protecţie. Deşeurile colectate vor fi transportate la staţia de sortare şi reciclare, aşa încât să fie asigurată „reintrarea acestora în circuitul natural într-un mod ecologic”.
 
Cei care vor să se alăture iniţiativei sunt aşteptaţi începând cu ora 10.00 în preajma lacului, în partea dinspre Biserica „Sfântul Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava”.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: