VIDEO Primarul Chişinăului anunţă că îşi ia concediu pentru a-i face campanie electorală lui Igor Dodon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul de Chişinău, Ion Ceban, a anunţat miercuri, 21 octombrie, că îşi va lua concendiu din cont propriu, pe durata unei săptămâni, pentru a se implica în campania electorală a lui Igor Dodon pentru alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie.

Deşi preşedintele ţării nu are competenţe în administrarea Capitalei şi nici nu are instrumente de a influenţa dezvoltarea oraşului, Ion Ceban şi Igor Dodon apar într-un spot video unde vorbesc despre proiectele care urmează a fi realizate în oraş în cazul în care Igor Dodon câştigă alegerile. Totodată, Ion Ceban s-a lăudat cu proiectele deja realziate, sugerând că acestea au fost duse la bun sfârşit datorită implicării lui Igor Dodon.

„Ceea ce am înțeles în această perioadă de când sunt în funcția de primar: este imposibil să faci lucruri importante și mari de unul singur și doar în echipă și într-o bună colaborare cu toate structurile statului, Guvern, Parlament și nu în ultimul rând Președinție poți reuși în realizarea mai multor obiective pentru cetățeni”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook. 

La rândul său, şi Igor Dodon s-a lăudat că a contribuit până acum la dezvoltarea oraşului, asumându-şi meritul la reabilitarea străzii Albişoare şi a mai multor parcuri din Chişinău: „Împreună cu conducerea municipiului avem mai multe planuri pentru următoarea perioadă şi proiecte care sunt aşteptate demult de locuitorii municipiului Chişinău”. 

„Ne propunem câteva proiecte foarte ambiţioase, dar realiste. În primul rând vom finaliza construcţia centurii în jurul Chişinăului. Avem toate proiectele necesare şi anul următor avem un pachet de finanţare foarte mare care ne va permite să ne mişcăm foarte repede. Doi. A început curăţirea albiei râului Bîc. În anul viitor, ne propunem să curăţim albia şi să amenajăm teritoriul (...). Vrem să venim cu un proiect ambiţios de construcţie a podului peste strada Ismail şi tot ce ţine de lucrările necesare de lângă Tutun CTC, deoarece ştiţi că acolo mereu este ambuteiaj”, a spus Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite