Statul i-ar fi oferit gratis o sală de sport lui Constantin Ţuţu: „Ani la rând s-au pregătit ţuţâcii regimului, cei care intimidau şi ameninţau oamenii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Blocului ACUM Octavian Ţîcu a anunţat că în calitatea sa de preşedinte al subcomisiei parlamentare pentru sport a descins luni, 22 iulie, la Centrul Naţional de Pregătire a Loturilor Olimpice, unde a descoperit „că în condiţii absolut netransparente, regimul oligarhic a înstrăinat, gratis şi fără plată pentru arendă, una din sălile de sport ale Centrului”, pentru ca aceasta să fie oferită în folosinţă democratului Constantin Ţuţu.

„În această sală, dotată excepţional, în comparaţie cu restul sălilor unde olimpicii se antrenează, ani la rând s-au pregătit ţuţâcii regimului, cei care intimidau şi ameninţau oamenii la proteste; cei care rezolvau treburile murdare ale regimului; cei care asigurau protecţie în atacurile împotriva mediului de afaceri. Într-un cuvânt - killerii regimului!”, a scris Octavian Ţîcu pe pagina sa de Facebook.

Deputatul a precizat că au fost iniţiate investigaţii pe acest caz şi că în curând ar urma să fie prezentat un raport al situaţiei respective.

Amintim că ex-deputatul PDM Constantin Ţuţu a părăsit Republica Moldova îndată ce PDM a pierdut guvernarea. Constantin Ţutu este fost luptător K-1, iar în 2016 acesta şi-a deschis un club sportiv care îi poartă numele şi care are mai multe săli de antrenament.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite