Slusari: „Cer demisia lui Vadim Ceban şi a conducerii ANRE”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Slusari
Alexandru Slusari

Vicepreşedintele Platformei DA, ex-deputatul Alexandru Slusari, cere demisia şefului Moldovagaz, Vadim Ceban, şi a conducerii Agenţiei Naţionale pentru Reglementară Energetică (ANRE). În cazul lui Vadim Ceban, Slusari vrea demisia acestuia pentru că „nu vede necesitatea publicării contractului între Moldova Gaz şi Gazprom, chiar dacă acest contract a afectat grav economia Moldovei.”

„De la gruparea Plahotniuc în fruntea ANRE demult nu astept nimic, dar aceasta are sustinerea din partea guvernării. Gaşca din ANRE cu viteză cosmică a aprobat tarifele provizorii uriaşe la gaz, contrar procedurilor legale şi fără examinarea cifrelor prezentate. Mă tem că acest lucru a fost convenit între Moldova şi Gazprom la Sankt-Peterburg. Clauza respectivă vualat se conţine în Protocolul semnat de domnul Spînu”, a scris Alexandru Slusari pe Facebook.

Ex-deputatul a mai spus că „după acest voiaj în oraşul natal al lui Putin, guvernarea a uitat de evaluarea lui Ceban, de pachetul 3 energetic şi de gazoductul Iaşi - Chişinău”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite