Sergiu Sîrbu, numit vicepreşedinte al Partidului „Şor”

Sergiu Sîrbu, numit vicepreşedinte al Partidului „Şor”

Ex-deputatul Sergiu Sîrbu

Fostul deputat al Platformei parlamentare „Pentru Moldova”, juristul Sergiu Sîrbu, a fost numit vicepreşedinte al Partidului „Şor”. Potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii, decizia a fost luată de către preşedintele partidului, Ilan Şor. În comunicat se menţionează că Sergiu Sîrbu urmează să preia responsabilitatea aspectelor de ordin juridic şi legislativ, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Decizia va fi parafată de Consiliul Politic Naţional al Partidului „Şor”, care urmează să se reunească în şedinţă în curând.

Recent, Ilan Şor a menţionat că toţi candidaţii pentru funcţia de deputat, incluşi pe lista Partidului „Şor” la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, se vor regăsi în echipa partidului. „Aceştia sunt profesionişti şi pot contribui semnificativ la implementarea programului politic al partidului, precum şi la rezolvarea problemelor din ţară”, se mai arată în comunicatul formaţiunii.

Anterior, într-un interviu pentru un post de televiziune, Sergiu Sîrbu a declarat că se retrage din politică şi că nu regretă că, fiind deputat în Parlament, a schimbat cel puţin patru fracţiuni, argumentându-şi decizia prin faptul că „un deputat nu este în serviciul partidului, este în serviciul poporului”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările