Nicu Popescu, la Bucureşti: Ne dorim proiecte moldo-române de infrastructură

Nicu Popescu, la Bucureşti: Ne dorim proiecte moldo-române de infrastructură

Nicu Popescu

„Ne dorim proiecte de infrastructură de care să beneficieze cetăţenii Republicii Moldova şi ai României. În primul rând, infrastructură feroviară, rutieră, inclusiv construcţia podurilor între cele două maluri ale râului Prut”, a declarat, la Bucureşti, Nicu Popescu, ministrul de Externe, în cadrul unei întrevederi cu omologul său Bogdan Aurescu, ministru al afacerilor externe al României, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene de la Chişinău, şefii celor două diplomaţii au abordat subiecte ce vizează dinamizarea iniţiativelor privind interconectările energetice şi accelerarea procesului de liberalizare a preţurilor pentru convorbirile în roaming între cele două ţări.

Ministrul Bogdan Aurescu a exprimat încă o dată deschiderea părţii române de a sprijini avansarea proiectelor bilaterale, care să producă impact pozitiv în Republica Moldova, venind astfel în sprijinul agendei de reforme şi relansare economică promovate de către autorităţile de la Chişinău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările