VIDEO Sasha Bognibov participă cu piesa „My lesbian girl“ la etapa naţională a Eurovision 2014

VIDEO Sasha Bognibov participă cu piesa „My lesbian girl“ la etapa naţională a Eurovision 2014

De opt ani, Sasha Bogniboc încearcă să treacă etapa naţională a Eurovision FOTO: Facebook

Cântăreţul Sasha Bognibov încearcă de opt ani să treacă de etapa naţională a Eurovision şi să evolueze pe scena concursului european. După ce a cântat în 2008 piesa „I love the girls of 13 years old“ („Iubesc fetele de 13 ani“), artistul ghinionist a fost chiar acuzat de pedofilie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anul acesta, Sasha va participa la Eurovision Moldova cu piesa „My lesbian girl“, pe care a înregistrat-o în cursă pe 10 ianuarie. „Astăzi, al optulea an consecutiv, am depus candidatura mea pentru Eurovision. Pe parcursul acestor opt ani am prezentat a 13-cea piesă. Nici un interpret din lume încă nu a prezentat mai multe piese pentru acest concurs, cred că merită să evidenţiez asta“, a comentat pe pagina sa de Facebook Sasha Bognibov.

Artistul a explicat şi mesajul piesei. „Se poate întâmpla ca dragostea să apară între o fată lesbian şi un băiat neordinar, sau pot fi cazuri când sentimentele apar între oameni diferiţi. De aceea trebuie să stimăm orice persoană, şi nu contează daca are sentimente heterosexuale, bisexuale, homosexuale sau lesbiene. Toţi sunt egali şi au dreptul la fericirei“, a scris Sasha.

Video de pe pagina oficială de Facebook a interpretului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: