Un băiat de 11 ani a violat un copil de 8 ani în curtea şcolii. Adolescent de 18 ani, reţinut pentru instigarea agresorului

Un băiat de 11 ani a violat un copil de 8 ani în curtea şcolii. Adolescent de 18 ani, reţinut pentru instigarea agresorului

Instigatorul în vârstă de 18 ani a fost reţinut de poliţişti

Un tânăr de 18 ani din localitatea vasluiană Deleşti a fost reţinut de poliţiştii de investigaţii criminale, fiind acuzat că a instigat un băiat de 11 ani să violeze un băieţel de 8 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, agresiunea sexuală a avut loc în curtea şcolii din localitatea Fundătura, din comuna Deleşti. 

Adolescentul de 18 ani se afla cu cei doi copii în curtea şcolii, iar la un moment i-a cerut băiatului de 11 ani să întreţină relaţii sexuale cu cel de 8 ani. Deşi a încercat să scape, victima nu a putut să se apere în faţa celor doi băieţi mai mari. Concluziile medico-legale au confirmat că băiatul de 8 ani a fost victima unei agresiuni sexuale.

”În cauză s-a dispus reţinerea tânărului de 18 ani, sub acuzaţia de instigare la viol, urmând a fi prezentat astăzi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Silvia Manta, responsabil mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Având în vedere vârsta agresorului, acesta nu poate fi tras la răspundere penale. A fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, care a declanşat o anchetă în acest caz.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: