Reputaţia dobândită de Şcoala gimanzială nr. 11 Bârlad este întărită de noi rezultate

Reputaţia dobândită de Şcoala gimanzială nr. 11 Bârlad este întărită de noi rezultate

Corul "Ding-Dong" al Şcolii 11 Bârlad FOTO Adevărul

Rezultatele obţinute de elevii  instituţiei  la concursurile naţionale şi internaţionale sunt pe măsura reputaţiei dobândite de instituţie în ultimele decenii.

Ştiri pe aceeaşi temă

La sfarsitul lunii martie, Şcoala Gimnaziala “George Tutoveanu” din Bârlad a obţinut încă două rezultate notabile. La concursul “Made for Europe” eleva Rotaru Oana, clasa a VII-a, coordonată de profesoara Dascalu Paula, s-a calificat la etapa naţională, care se va desfăşura în perioada 9-12 aprilie, la Brasov.

“Acest concurs promovează şi ierarhizează produsele finale rezultate din  derularea activităţilor proiectelor cu finanţare europeană”, a declarat, pentru Adevărul”, prof. Paula Dascălu.


În data de 29 martie 2014 ,corul de copii “Ding-Dong”, coordonat de prof. Rusu Ana –Maria, a participat la spectacolul-concurs ”Simfoni  acorală” ce a a vut loc la Sf. Gheorghe, juddeţul Covasna. Şi-au dat concursul 9 formaţii corale din toate zonele ţării: Brasov, Iaşi, Deva, Botoşani, Harghita, Bârlad. Corul a obţinut locul I la categoria Coruri pe voci egale, reuşind să surclaseze formaţii corale consacrate din ţară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările