O mamă şi-a lăsat copilul singur în maşină, cu cheile în contact. Ce s-a întâmplat după ce micuţul a reuşit să pornească autoturismul

O mamă şi-a lăsat copilul singur în maşină, cu
cheile în contact. Ce s-a întâmplat după ce micuţul a reuşit să pornească
autoturismul

Masina Poliţie FOTO News.ro

Un copil de 11 ani lăsat nesupravegheat în maşină de către mama sa a pornit autoturismul şi l-a condus, luni seară, pe o stradă din Huşi. El a lovit două maşini şi o conductă de gaze, pe care a avariat-o. Nimeni nu a fost rănit, însă câteva zeci de familii au rămas fără gaz până la remedierea avariei.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, copilul de 11 ani a fost lăsat nesupravegheat în maşină de către mama sa, cheia fiind în contact. El a reuşit să pornească maşina şi a început să ruleze pe o stradă din Huşi, în mers lovind alte două autoturisme, după care a ricoşat într-o conductă de gaz, pe care a avariat-o.

Pompierii asigură măsurile de supraveghere şi prevenire până când echipele societăţii de gaze din localitate finalizează intervenţia.

Echipele Gaz - Est lucrează pentru înlocuirea porţiunii de conductă afectată, alimentarea cu gaze naturale fiind întreruptă pe un tronson din acea stradă, astfel că aproximativ 30 de locuinţe au rămas fără gaze până la remedierea situaţiei.

ISU Vaslui precizează că nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: