Mama a trei copii mici, arestată pentru tâlhărie şi furt. Între timp, soţul a dat-o şi el în judecată

Mama a trei copii mici, arestată pentru tâlhărie şi furt. Între timp, soţul a dat-o şi el în judecată

Femeia din Vaslui arestată FOTO vremeanoua.ro

Cazul unei vasluience de 25 de ani, din satul Creţeşti, pare desprins dintr-un film. A fost reţinută şi apoi arestată pentru tâlhărie calificată, ulterior s-a ales şi cu un dosar penal pentru furt. În timp ce ea se află în arest, de copii se ocupă rudele, iar soţul a dat-o în judecată pentru paternitatea unuia dintre micuţi.

O tânără în vârstă de 25 de ani, mamă a trei copii mici, din satul vasluian Creţeşti, a ajuns după gratii în urma unor fapte parcă desprinse din filme. Femeia a fost reţinută şi apoi arestată după ce a intrat, înarmată cu un cuţit de mari dimensiuni, în casa unui bătrân, pe care l-a ameninţat şi l-a jefuit. Omul a fost deposedat de  telefon şi de banii (puţini) pe care-i avea la îndemână.

Potrivit vecinilor, tânăra avea grijă de acel bătrân, contra cost, însă între ei apăruseră nişte neînţelegeri după ce rudele acestuia au acuzat-o că ar fi furat nişte lucruri din gospodărie. De altfel, ea are şi un dosar penal în acest sens. Cum, pe fondul scandalului, nu i s-a mai plătit decât în parte suma promisă pentru că l-a îngrijit pe bărbat, femeia a încercat să-şi facă singură dreptate, ajungându-se astfel la reţinere şi arestare.

Magistraţii au reţinut faptul că fapta s-a produs cu violenţă, în locuinţa victimei, impunându-se, deci, arestul preventiv. Tânăra a făcut apel la clemenţă în faţa instanţei, cerând să fie anchetată şi judecată în stare de libertate şi argumentând că are de îngrijit cei trei copii mici. De asemenea, ea a mai spus şi că faptele sunt prezentate exagerat şi că nu a mers la bătrân pentru a-l ataca, ci pentru a cere banii cuveniţi, iar cuţitul l-a avut în mână pentru că se temea ca nu cumva să fie atacată de rudele bărbatului.

Stratagema nu a prins, aşa că a rămas după gratii cel puţin pentru încă 30 de zile. Între timp, copiii au fost luaţi în grijă de o soră a femeii, Protecţia Copilului având o anchetă socială în curs.

Cum un necaz nu vine niciodată singur, după ce a ajuns după gratii, tânăra s-a pomenit dată în judecată şi de partenerul de viaţă. Acesta crede că unul dintre copii nu ar fi al lui. Pentru rezolvarea acestui caz, instanţa a cerut acordul femeii pentru recoltarea de probe biologice de la copil, în vederea analizelor ADN.

Cunoscuţii o apară cumva pe vasluiancă în tot acest scandal complicat. „Vedeţi, biata fată e numai în necazuri! Şi totul i se trage de la băutură. Ea nu e fată rea, dar dacă mai gustă un pic, nu mai ştie ce face. Ar trebui lăsată în libertate, ca să vadă de copii, că a promis că se lasă de băut si de fumat. E mamă, totuşi. Îşi iubea copiii, poate să spună toată lumea din sat. Îi spăla, îi purta curat”, a declarat unul dintre martorii pe care tânăra i-a propus în instanţă.

Vă recomandăm şi:

Prădată de fostul iubit şi de fiul acestuia: „A fost o răzbunare”. Suspecţii, reţinuţi pentru tâlhărie

Patimile lui Nicuşor, copilul fugit de acasă de teama chinurilor la care-l supuneau proprii părinţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările