FC Vaslui-Rapid 2-1: Debut cu emoţii pentru Ilie Stan

FC Vaslui-Rapid 2-1: Debut cu emoţii pentru Ilie Stan

FC Vaslui a reuşit să se impună cu emoţii în prima etapă a Ligii I, graţie reuşitelor lui Lucian Sânmărtean şi Liviu Antal.

 
 
Rapidiştii au început curajos partida şi îşi trec în cont o primă ocazie chiar în primul minut de joc, Ciolacu şutând periculos în faţa porţii, însă mingea a fost respinsă în corner. Replica vasluienilor a venit în minutul 6, atunci când Varela nu reuşeşte să bage mingea în poartă cu capul în urma unui corner. În minutul 10, Antal ia o minge pe cont propriu, pătrunde spre careul advers, pasează cu călcâiul lui Sânmărtean care îl învinge pe Drăghia cu un şut de la aproape 30 de metri. Cei aproximativ 5.000 de suporteri au tresărit din nou, după doar treiminute, atunci când Celeban era să mărească avantajul echipei sale în urma unei lovituri de la colţul terenului. În minutul 20, Antal reuşeşte să înscrie a doua oară poarta rapidiştilor, cu un şut plasat din careul de 16 metri, după o pasă primită de pe partea stângă de la Sălăgeanu. Cu cinci minute înainte de pauză, Antal trece, iarăşi, pe lângă, lovitura sa cap trecând peste poartă. În ultimul minut al primului mitan, Temwanjera a fost deposedat în careul mic al oaspeţilor, după o pătrundere pe cont propiu.
 
Începutul celei de-a doua reprize aparţine tot oaspeţilor, Pancu fiind deposedat de fundaşii galben-verzi în careul de 6 metri. Intrat imediat după pauză, Ciprian Tănasă reuşeşte să reducă din handicap, în minutul 56, cu un şut deviat din interiorul careului. Abia intrat pe teren, Sergiu Popovici era cât pe ce să înscrie pentru 3-1, însă fundaşii giuleşteni l-au deposedat  în ultimul moment în propriul careu. Cu două minute înainte de fluierul final, galben-verzii trec, din nou, pe lângă gol, lovitura de cap a lui Celeban fiind scoasă de pe linia porţii de Stoica. Cele trei minute de prelungire nu au mai schimbat soarta partidei şi astfel Ilie Stan debutează cu dreptul la FC Vaslui.
 
Echipe de start
 
FC Vaslui: Straton-Sălăgeanu,Varela, Cordoş, Celeban-Antal, Caue, Sânmărtean (C) (Buziuc- min.90), Jumisse- Lovrecic (Popovici- min.71), Temwanjera (Pozder-min.65)
 
Rapid: Drăghia- Păun, Daniel Lung, Iacob, Stoica- Alexandru Coman, Negru, Ciolacu, Ioniţă-Pancu (C), Martin (Tănasă-min.46)
 
Arbitri: Ovidiu Haţegan (C), Cristian Nica (A 1), Adrian Ghinguleac (A 2), Marius Bocăneală (R) 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările