Bătrână din Vaslui, violată în noaptea de Anul Nou de un bărbat cu 30 ani mai tânăr

Bătrână din Vaslui, violată în noaptea de Anul Nou de un bărbat cu 30 ani mai tânăr

Clipe de coşmar a trăit o bătrână de 73 ani dintr-un sat vasluian în noaptea de Anul Nou. Femeia a fost batjocorită de un consătean cu 30 ani mai tânăr care a dat buzna peste ea în casă, în toiul nopţii.

Neputincioasă, bătrâna, care locuieşte la marginea satului Bogdana Voloşeni, comuna Stănileşti, a cerut ajutorul unei vecine abia dimineaţă.  

“Noi am fost sesizaţi la 112 pe 1 ianuarie, de o vecină de-a victimei. Femeia a sesizat că bătrâna de 73 ani a fost victima infracţiunii de viol, indicând ca autor un bărbat din aceeasi localitate, în vârstã de 42 de ani. În prezent, poliţiştii din cadrul Secţiei de Politie Rurală 4 Huşi efectuează cercetări în cauză, urmând a fi dispuse soluţiile legale”, a declarat subcomisarul Mihaela Straub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Bilanţul Revelionului 2015 la Vaslui a înregistrat cele mai sumbre statistici din ultimii ani: un viol, o crimă, cinci persoane decedate prin intoxicaţie cu monoxid de carbon, 15 persoane cu traumatisme prin agresiune.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările