Prefectul Cristinel Pavel: „Îi îndemn pe cetăţenii judeţului Mehedinţi la calm şi solidaritate“

Prefectul Cristinel
Pavel: „Îi îndemn pe cetăţenii judeţului Mehedinţi la calm
şi solidaritate“

Prefectul Cristinel Pavel a susţinut astăzi o conferinţă de presă, alături de şeful ISU Mehedinţi, col. Florentin Dragomir şi directorul DSP Mehedinţi, Miruna Constantin, în care a făcut apel la calm şi solidaritate din partea cetăţenilor.

”Vreau să vă asigur de implicarea mea totală în vederea soluţionării şi prevenirii oricărei probleme cauzate de către virusul Co-VID19. Îi îndemn pe cetăţenii judeţului Mehedinţi la calm şi solidaritate. În acelaşi timp, îi rog sa evite deplasările care nu sunt absolut necesare. Trebuie să aveţi încredere în autorităţi, care sunt la datorie şi acţionează pentru siguranţa oamenilor. Avem situaţia sub control. În acest sens este suficient să vedem datele privind numărul persoanelor diagnosticate cu acest virus în judeţul nostru. Avem până în acest moment doar două cazuri, fiind vorba de două persoane care s-au întors din Italia şi care au fost carantinate aici. Sigur, limitarea răspândirii virusului va depinde, în mare parte, de un comportament responsabil al fiecăruia dintre noi. De aceea, este bine să respectăm toate recomandările formulate de specialişti, de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii”, a declarat prefectul Cristinel Pavel.

A fost activat încă de acum două săptămâni Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei cu reprezentanţi ai tuturor instituţiilor cu atribuţii în gestionarea epidemiilor, care funcţionează foarte bine. Sâmbătă, ISU Mehedinţi a montat un cort pentru triajul epidemiologic al persoanelor care ajung la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin.

”Am văzut la acest sfârşit de săptămână că s-au golit rafturile în magazinele din municipiul nostru, pe fondul unor informaţii false care au fost difuzate în mod iresponsabil în spaţiul public. Vreau să le spun că discuţiile pe care le-am avut recent cu reprezentanţii hipermarketurilor din Drobeta Turnu Severin sunt în sensul că aceste magazine au capacitatea de a se aproviziona cu mărfurile necesare”, a a mai spus prefectul Cristinel Pavel.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările