Furtuna a lăsat mai multe localităţi din Mehedinţi fără energie electrică

Furtuna a lăsat mai multe localităţi din Mehedinţi fără energie electrică

Echipele de la Distribuţie Oltenia sunt pe teren FOTO Arhivă

Zeci de echipe ale Distribuţie Oltenia şi prestatorilor externi se află în permanenţă în teren pentru remedierea tuturor problemelor create de furtuna care s-a dezlănţuit miercuri seară în Mehedinţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Durata manevrelor de remediere este însă prelungită ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile sub formă de ploi însemnate cantitativ şi descărcări electrice. Echipele operative Distribuţie Oltenia lucrează în continuare pentru remedierea tuturor incidentelor provocate de condiţiile meteo deosebite.

Începând cu data de 13 iunie, ora 14:00, judeţul Mehedinţi a intrat sub incidenţa Codului Galben de ploi însemnate cantitativ.

Pe fondul conditiilor meteo nefavorabile, astăzi, 14 iunie, la ora 08:00 au fost înregistrate 19 deranjamente individuale şi localităţile Pavăţ, Boceni, Şovarna, Bala şi Sărdăneşti–parţial afectate.

„Menţionăm că situaţia se află într-o permanenţă mobilitate ca urmare a evoluţiei nefavorabile a condiţiilor meteo care îngreunează accesul turelor operative, însă alimentarea cu energie electrică a fost reluată în cea mai mare parte a localităţilor”, se arată într-un comunicat de presă al Distribuţie Oltenia.

Reprezentanţii Distribuţie Oltenia precizează faptul că semnalarea tuturor defecţiunilor în reţeaua de distribuţie a energiei electrice din aria de operativitate Distribuţie Oltenia se poate face apelând numerele de telefon disponibile non stop pentru preluarea acestora: 800  000 -  număr de telefon gratuit în orice reţea; 0251 408 006, 0251 408 007,  0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în reţeaua naţională.

 

citeste totul despre: