Un IT-ist din Timişoara a murit după ce i s-a făcut rău la birou. Medicii au încercat să-l resusciteze timp de o oră

Un IT-ist din Timişoara a murit după ce i s-a făcut rău la birou. Medicii au încercat să-l resusciteze timp de o oră

FOTO Arhivă

Un bărbat de 41 de ani din Timişoara, angajat al unei firme specializate în dezvoltarea unor instrumente de comerţ online, a murit după ce i s-a făcut rău la birou.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat de 41 de ani din Timişoara a murit luni dimineaţa, 7 octombrie, după ce i s-a făcut rău la birou. Colegii bărbatului, angajat al unei firme specializate în dezvoltarea portalurilor de comerţ online, au chemat Ambulanţa.

Potrivit unor surse judiciare, echipajul de pe ambulanţă a încercat timp de o oră să îl resusciteze pe bărbat, dar efoturile au fost zadarnice, fiind declarat decesul.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare la faţa locului, fiind anunţat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş, dar şi Institutul de Medicină Legală.

Reprezentanţii ITM Timiş au declarat că evenimentul nu este tratat ca un accident de muncă, fiind vorba de un deces din cauze patologice. Reprezentanţii firmei la care era angajat bărbatul nu au oferit până la ora publicării ştirii un punct de vedere. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările