Timişoara Air Show 2019. Se pregăteşte cel mai mare spectacol aviatic din vestul României

Timişoara Air Show 2019. Se pregăteşte cel mai mare spectacol aviatic din vestul României

Aşa a fost la Timişoara Air Show în 2018

Iacării Acrobaţi vor decola alături de pilotul lituanian Jurgis Kairys, o veritabilă legendă în acest sport, şi vor uimi spectatorii cu elemente de acrobaţie aeriană şi efecte pirotehnice.

În 15 iunie 2019, de la ora 19.00, iubitorii aviaţiei sunt aşteptaţi la Aeroportul Timişoara să admire măiestria piloţilor la Timişoara Air Show. Ediţia cu numărul şase aduce pe cer evoluţiile piloţilor din cadrul Forţelor Aeriene Române care vor fi prezenţi cu escadrila de elicoptere şi cu o formaţiune de aeronave F16. Aeroclubul României va evolua cu formaţia Hawks of Romania – Şoimii României, condusă de George Rotaru, cu paraşutiştii Blue Wings şi cu formaţia de zbor cu avioane ultra uşoare The Pelicans. 
 
Iacării Acrobaţi vor decola alături de pilotul lituanian Jurgis Kairys, o veritabilă legendă în acest sport, şi vor uimi spectatorii cu elemente de acrobaţie aeriană şi efecte pirotehnice. Kairys a mai fost la Timişoara Air Show in 2017.
 
“Suntem la cea de-a şasea ediţie a spectacolului Timişoara Air Show, organizat de Aeroportul Timişoara. Evenimentul este unul marcant pentru Timişoara şi toată regiunea Banatului, la care participă de fiecare dată peste 10.000 de spectatori de toate vârstele, veniţi din toată regiunea de vest a ţării. Ne bucurăm că, an de an, vin tot mai multe familii cu copii, iar pasiunea pentru aviaţie merge mai departe”, a spus Daniel Idolu, directorul Aeroportului Timişoara.
 
La finalul show-ului aviatic, spectatorii vor putea asista la un concert susţinut de timişorenii de la DJ Project.
 
Intrarea este gratuită, atât la spectacolul aerian, cât şi la concert. Accesul spectatorilor va fi permis începând cu ora 17.00 şi vor fi asigurate locuri de parcare în apropierea evenimentului.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: