Scandalul de la Liceul de Poştă continuă. Elevii şi profesorii au protestat spontan împotriva comasării

Scandalul de la Liceul de Poştă continuă. Elevii şi profesorii au protestat spontan împotriva comasării

Dascalii acuza directorul ca sustine pierderea identitatii scolii

Sute de elevi şi cadre didactice de la Grupul Şcolar de Poştă şi Telecomunicaţii au ieşit, în această dimineaţă, în stradă, pentru a protesta împotriva măsurilor de comasare a liceului cu Grupul Şcolar CFR. Protestul a fost anihilat de jandarmi, întrucât oamenii nu aveau autorizaţie.

Protest spontan, marţi dimineaţa, în faţa Grupului Şcolar de Poştă şi Telecomunicaţii din Timişoara. Atât elevii, cât şi majoritatea cadrelor didactice au ieşit în stradă pentru protesta împotriva măsurilor impuse de primărie şi ISJ, de a comasa liceul cu Grupul Indistrial CFR. Potrivit cadrelor didactice, iniţiativa a aparţinut elevilor, care au fost puşi la curent, de către direcţiune, în legătură cu beneficiile comasării celor două licee. "Elevii au ieşit în stradă pentru că nu au considerat că ar avea niciun avantaj din comasarea liceelor. Noi, cadrele didactice am ieşit să îi susţinem. Am căzut de acord să recuperăm orele pierdute", a declarat ing.Carmen Gaşpar, profesor la liceul de Poştă din Timişoara.

Cei care au pus însă capăt grevei au fost jandarmii, care au trimis atât elevii, cât şi profesorii la clasă, întrucât aceştia nu aveau autorizaţie pentur protest.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările