Minorii care au omorât un taximetrist şi l-au jefuit şi-au premeditat crima. Au plănuit să omoare pe cineva ca să fure o maşină şi să fugă de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi tineri de 15 şi 17 ani reţinuţi pentru omor, fiind acuzaţi că au omorât un taximetrist, au fost arestaţi preventiv. Ancheta a scos la iveală un detaliu tulburător: adolescenţii au premeditat crima.

Judecătorii Tribunalului Timiş au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a adolescenţilor din comuna Darova, judeţul Timiş, acuzaţi că au omorât un taximetrist pe care l-au aruncat într-o pădure şi căruia i-au furat maşina. Potrivit procurorilor care investighează cazul, adolescenţii şi-au plănuit crima în detaliu, înţelegându-se să omoară o persoană de la care pot fura o maşină cu care să fugă de acasă.

„În fapt, s-a reţinut că, în noaptea de 13/14.06.2018, după o înţelegere prealabilă privind uciderea unei persoane cu scopul de a obţine un autoturism pentru a fugi de acasă, cei doi minori au comandat un taxi pe care l-au aşteptat în faţa parcului din loc. Darova, jud. Timiş. După urcarea în taxi, cei doi minori i-au aplicat conducătorului auto, în vârstă de 77 de ani, mai multe lovituri cu cuţitul în zona feţei, a gâtului şi a pieptului, provocând decesul victimei. Ulterior, cei doi minori au plecat cu autoturismul condus de unul dintre aceştia, transportând trupul victimei într-o zonă forestieră din preajma Oraşului Buziaş, unde l-au abandonat, după care s-au deplasat cu autoturismul în Municipiul Timişoara. Corpul victimei a fost descoperit în data de 23.06.2018”, arată procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş într-un comunicat de presă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite