Expert în semnături şi acte false acuzat că şi-a falsificat declaraţia de avere: a uitat să treacă trei maşini

Expert în semnături şi acte false acuzat că şi-a falsificat declaraţia de avere: a uitat să treacă trei maşini

Cristian Neghină deţine o companie de aviaţie (foto Arhivă Bănăţeanul)

Cristian Neghină, şeful Laboratorului Interjudețean de Expertize Criminalistice Timișoara, este acuzat de Agenţia Naţională de Integritate de două fapte extrem de grave: fals în declaraţii şi incompatibilitate cu funcţia deţinută la stat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Agenția Națională de Integritate a stabilit că şeful Laboratorului Interjudețean de Expertize Criminalistice Timișoara, Cristian Neghină, este incompatibil cu funcţia pentru că deţine o firmă privată, din care a câştigat bani frumoşi printr-o companie aviatică ce oferă zboruri de agrement sau curse private pentru oameni de afaceri. Practic, şeful laboratorului s-a aflat în stare de incompatibilitate pentru că a fost administratorul firmei.

În plus, ANI a stabilit că există suficiente indicii referitoare la faptul că timişoreanul a comis infracţiunea de fals în declarații. Mai precis, el nu a menționat în declarația de avere un autoturism marca Bmw 316, un autoturism marca Jawa, respectiv un autoturism Daewoo.

Cristian Neghină nu a putut să fie contact pentru a comenta informaţiile pentru că la această oră se află în concediu cu familia. Şefa lui, Marinela Chivu, directoarea Institutului Naţional de Expertize Criminalistice spune că a aflat de la ADS Timişoara despre acuzaţiile ce i se aduc subalternului. "Nu ştiam de aceste acuzaţii. Sunt surprinsă de descoperirile celor de la ANI. Nu se pune problema ca şi expertizele realizate să fie falsificate. Până acum nu au mai existat probleme cu şeful laboratorului de la Timişoara", a spus Marinela Chivu.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările