Cum îşi justifică un deputat PSD votul pentru legea recursului compensatoriu: „Eu nu am expertiză în domeniul Justiţiei“

Cum îşi justifică un deputat PSD votul pentru legea recursului compensatoriu: „Eu nu am expertiză în domeniul Justiţiei“

Bianca Gavriliţă, deputat PSD de Timiş FOTO Pressalert.ro

Aprobată de Senat într-o formulă mai „blândă”, legea recursului compensatoriu a fost modificată la Camera Deputaţilor. Una dintre modificări a vizat numărul zilelor câştigate la 30 de zile de detenţie în condiţii improprii. Astfel, dacă Senatul a aprobat trei zile, la Camera Deputaţilor numărul zilelor a fost dublat.

Printre cei care au dat un vot final pentru legea recursului compensatoriu în forma care este în vigoare astăzi este şi deputatul PSD de Timiş Bianca Gavriliţă.

Întrebată, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la partid, cum îşi explică votul pentru legea recursului compensatoriu, având în vedere discuţiile generate şi efectele acestei legi, Bianca Gavriliţă, care este medic de profesie şi este în Comisia de Sănătate, a declarat că a mers pe mâna colegilor săi din Comisia Juridică.

Noi în Parlament suntem pe comisii repartizaţi. Expertiza mea este în domeniul sănătăţii. Din moment ce am votat acest lucru, înseamnă că Comisia (n.r. Juridică) a dat un raport favorabil, iar noi am ţinut cont de părerea lor. Eu personal nu pot să am expertiză în domeniul Justiţiei, cum nici un jurist nu poate să aibă expertiză în domeniul Sănătăţii”, a declarat Bianca Gavriliţă, fără a face alte comentarii.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: