Clever Taxi se lansează în Timişoara. Puteţi comanda cel mai apropiat taxi de pe smartphone. Plata cursei se poate face şi prin SMS şi card

Clever Taxi se lansează în Timişoara. Puteţi comanda cel mai apropiat taxi de pe smartphone. Plata cursei se poate face şi prin SMS şi card

Aplicaţia Clever Taxi

Aplicaţia Clever Taxi este disponibilă începând de astăzi şi în Timisoara. Cu ajutorul aplicaţiei, utilizatorii timişoreni pot comanda cel mai apropiat taxi direct de pe smartphone, în doar câteva secunde.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clever Taxi este lider pe piaţa aplicatiilor de taxi, fiind singura aplicaţie de comandă a  taxiului prin intermediul smartphone-urilor din România care reuneşte în acelaşi loc mai multe firme de taximetrie partenere şi cu cele mai multe comenzi procesate. În plus, aplicaţia Clevar Taxi este singura aplicaţie din România care oferă clienţilor timişoreni şi nu numai, posibilitatea de plată a cursei direct cu telefonul mobil prin SMS şi card.
 
Serviciul de plată prin SMS este disponibil exclusiv clienţilor Orange. Tot ce trebuie facut este selectarea opţiunii „Plata în aplicaţie” înainte de a trimite comanda de chemare a taxi.
 
Prin detectarea automată a străzii şi a numărului unde a fost facută comanda, pentru a asigura un răspuns cât mai rapid din partea şoferilor, aplicaţia le oferă utilizatorilor o experienţă plăcută de utilizare. Odată efectuată comanda, aplicaţia permite urmărirea în timp real a traseului taxiului până la sosirea sa la destinaţie. De asemenea,  salvează un istoric al comenzilor şi  permite notarea şoferului de către utilizatori la finalul cursei.
 
Este singura aplicaţie de comandă taxi din România disponibilă pentru toate sistemele de operare: iOS, Android, Windows Phone şi BlackBerry OS6, OS7 şi OS 10.

Până în prezent, aplicaţia Clever Taxi, aplicaţia susţinută de Orange, a onorat peste 12.000.000 de comenzi în oraşele Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Ploieşti, Târgu Mureş, Galaţi, Sibiu, Târgu Mureş, iar de acum este prezentă şi în Timişoara. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările