Alegeri parlamentare 2012. Vasile Blaga, împotmolit în zăpadă. Liderul PD-L a încercat să voteze într-o localitate din Timiş, dar a fost nevoit să se întoarcă în Timişoara

Alegeri parlamentare 2012. Vasile Blaga, împotmolit în zăpadă. Liderul PD-L a încercat să voteze într-o localitate din Timiş, dar a fost nevoit să se întoarcă în Timişoara

Blaga a vrut să voteze la Sânnicolau Mare, dar viscolul l-a împiedicat să ajungă până acolO

Drumurile din judeţul Timiş sunt blocate din cauza ninsorii abundente din ultimele 24 de ore, motiv pentru care şi procesul de votare este îngreunat. Vasile Blaga, liderul PD-L, a încercat să meargă la Sânnicolau Mare pentru a vota, dar nu a reuşit să ajungă până acolo.

Ştiri pe aceeaşi temă

Blaga ar fi trebuit să voteze în această dimineaţă, în Sânnicolau, la ora 10.00, dar nu a reuşit să plece din Timişoara, din cauza vremii rele. Blaga a fost nevoit să modifice programul de vot şi, deocamdată, reprezentanţii PD-L nu au anunţat la ce oră şi unde va vota.

Liderul PD-L poate vota pe liste speciale, în Timişoara şi urmează ca reprezentanţii ARD să se decidă, în scurt timp, în ce secţie va pune Blaga ştampila.

 Din cauza multor drumuri devenite impracticabile din cauza zăpezii viscolite, Biroul Electoral Judeţean a a raportat că aproximativ 200 de secţii de votare din judeţ nu au fost deschise la ora 7.00. Între timp, majoritatea secţiilor au fost deschise, pe măsură ce preşedinţii secţiilor de votare au reuşit să ajungă acolo.
Utilajele de desăpezire au ieşit deja pe teren, însă în condiţiile în care ninsoarea nu se opreşte, misiunea lor este foarte dificilă. Primarul Nicolae Robu a cerut public demisia directorului de la Administrarea Domeniului Public, considerând că nu şi-a făcut treaba în mod corespunzător, mai ales că nici trotuarul din faţa sediului ADP nu fusese curăţat de zăpadă.
 
adevarul.ro îţi prezintă duminică, 9 decembrie 2012, tot ce se întâmplă în judeţul tău: cine sunt candidaţii, ce incidente electorale sunt semnalate, dar şi care este prezenţa la vot raportată biroului electoral.Rămâi pe adevarul.ro pentru a afla toate detaliile din ziua alegerilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările