Primarul oraşului Ţicleni a câştigat procesul cu ANI

Primarul oraşului Ţicleni a câştigat procesul cu ANI

Primarul Constantin Radu a câştigat procesul cu ANI

Primarul oraşului Ţicleni, Constantin Radu, a câştigat procesul cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI), prin care a fost găsit incompatibil. Acesta a contestat raportul şi susţine că a câştigat procesul prin sentinţă definitivă.

Primarul Constantin Radu susţine că avut câştig de cauză şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a dat dreptat. 

„Deşi, mulţi nu credeau ca o să câştig lupta cu A.N.I., iată că am reuşit! Astăzi, a fost publicată Decizia nr. 886, prin care, Înalta Curte de şi Justiţie a României, a admis recursul declarat de mine împotriva sentinţei civile nr.203 din 04 iunie 2014, a Curţii de Apel Craiova, Secţia contencios administrativ şi fiscal. Casează sentinţa atacată şi anulează Raportul de evaluare nr.58460/G/II/11.12.2013, emis de de A.N.I. Sentinţa este definitivă”,

a postat pe Facebook edilul Constantin Radu, de la Primăria Ţicleni.

Ce a constatat ANI 

ANI a constatat că primarul s-ar fi aflat în stare de incompatibilitate pentru că a deţinut, simultan, următoarele funcţii şi calităţi: viceprimar al Oraşului Ţicleni şi administrator în cadrul S.C. GIRT CONSTRUCT S.R.L.; viceprimar al oraşului Ţicleni şi reprezentant al oraşului în A.G.A. a S.C. APAREGIO GORJ S.A.; primar al oraşului Ţicleni şi reprezentant al oraşului în A.G.A. a S.C. APAREGIO GORJ S.A.; primar al oraşului Ţicleni şi administrator al S.C. GIRT CONSTRUCT S.R.L. .

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările