Vlăduţ Mocanu, argint cu echipa de kumite juniori a României la Campionatul Balcanic de Karate

Vlăduţ Mocanu, argint cu echipa de kumite juniori a României la Campionatul Balcanic de Karate

Rezultat important obţinut de Vladuţ Mocanu la ediţia din acest an a Campionatului Balcanic de Karate pentru cadeţi, juniori şi tineret (U21). Sportivul antrenat de Ionuţ Munteanu a reuşit să intre în posesia medaliei de argint, după ce a făcut parte din echipa României, care a terminat pe locul 2 concursul de kumite destinat juniorilor.

 
Alături de Vladuţ, din echipa României au mai făcut parte Ionuţ Alexandru Dogaru (CS Scorpion/CS Dinamo), Erhan Tornaci (CSS 1), Tudor Daniel (CS Dinamo Bucureşti), Ştefan Grigoriu (CSŞ Râmnicu Vâlcea) şi Marian Marin (CS Rapid Bucureşti).
 
Medalia obţinută de Vladuţ Mocanu la competiţia găzduită de oraşul Rijeka este una dintre cele mai importante din scurta carieră a sportivului nostru.
 
La ediţia din acest an Campionatului Balcanic de Karate pentru cadeţi, juniori şi tineret, delegaţia clubului nostru a fost alcătuită din mai mulţi karateka, care au obţinut următoarele rezultate:
 
Vlăduţ Munteanu
 
-Locul 2 cu echipa României de kumite juniori
 
-Locul 9 la kumite juniori individual (cat. +76 kg)
 
Alexandru Munteanu
 
Locul 7 cu echipa României de kumite cadeţi
 
Andrei Lorellay
 
Locul 7 la kumite junioare individual (cat. -53 kg)
 
Ştefania Huiu
 
Locul 9  la kumite cadete individual (cat. +54 kg).
 
La ediţia din acest an a Balcaniadei, desfăşurate în Croaţia, au luat parte sportivi ce au reprezentat 13 ţări.
 
 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările