Un dâmboviţean, preşedintele juriului Concursului Internaţional de Interpretare Instrumentală „Ioan Goia"

Un dâmboviţean, preşedintele juriului Concursului Internaţional de Interpretare Instrumentală „Ioan Goia

Astăzi, 17 mai, are loc deschiderea Concursului Internaţional de Interpretare Instrumentală „Ioan Goia", de la Iaşi. Aceasta este cea de-a VIII-a ediţie a evenimentului, care se va încheia pe 19 mai. Ediţia din acest an îşi doreşte promovarea tinerelor talente.

Juriul este format din instrumentişti, profesori din învăţamântul universitar şi preuniversitar, oferă certitudinea unei manifestări artistice de înalt nivel. 
 
Potrivit siteului dedicat acestui eveniment, maestrul Dan Mihai Goia, reputat dirijor, compozitor şi profesor doctor este preşedintele onorific al concursului. 
 
Juriul este prezidat de Lect. univ. dr. Felix Goldbach de la Universitatea „Valahia” din Târgovişte şi inspector în cadrul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. 
 
FOTO: Felix Goldbach. Sursa: Facebook
 
Din componenţa comisiilor de evaluare vor face parte Prof. Camelia Andrei de la Şcoala de Arte „N.N. Tonitza” Bârlad, prof. Gianina Lungu de la Colegiul Naţional de Artă „I. Vidu” Timişoara, Iftimie Căuneac de la Colegiul Naţional de Artă „O. Băncilă” Iaşi, Dr. George Hariton, fagotist în cadrul Orchestrei Simfonice a Filarmonicii „Moldova” Iaşi, Prof. univ dr. Petrea Gîscă de la Universitatea Naţională de Arte „G. Enescu” Iaşi, prof. Ionuţ Manta de la Liceul de Artă „Şt. Luchian” Botoşani, Prof. Ilie Obeşterescu-Hărşian de la Colegiul Naţional de Artă „I. Vidu” Timişoara, Lect. univ. dr. Liviu Adamachi de la Universitatea de Arte „G. Enescu” Iaşi, Prof. Iustin Rusu de la Colegiul Naţional de Artă „O. Băncilă” Iaşi, Prof. dr. Andreea Guţan şi Prof. Paula Rusu de la Colegiul Naţional de Artă „O. Băncilă” Iaşi..
 
Concursul Internaţional de Interpretare Instrumentală „Ioan Goia" este organizat de către Catedra Instrumente pentru suflat şi percuţie a Colegiului Naţional de Artă „Octav Băncilă” Iaşi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările