Poliţia din Marea Britanie a stabilit că tânărul român găsit mort în locuinţa sa din Londra a fost înjunghiat în inimă

Poliţia din Marea Britanie a stabilit că tânărul român găsit mort în locuinţa sa din Londra a fost înjunghiat în inimă

Andrei Popescu, tânărul găsit mort la Londra FOTO Arhivă personală

Autorităţile britanice au anunţat că Andrei Popescu, tânărul originar din localitatea dâmboviţeană Răzvad găsit mort într-un apartament din Londra a fost înjunghiat în inimă. Autorităţile din Regat nu au însă nicio pistă în privinţa criminalului.

Autorităţile britanice l-au găsit şi cu venele tăiate şi cu mai multe vânătăi pe corp. În acest moment, varianta oficială a anchetei este crimă. Iniţial, a fost luată în calcul şi varianta sinuciderii.
 
Moartea tânărului de 23 de ani a survenit pe 26 mai, dar el a fost găsit pe 5 iunie. Abia joi, 20 iunie, a fost adus în ţară, iar înmormântarea a avut loc duminică, 23 iunie.
 
Administraţia de la Răzvad, biserica din localitate şi oameni cu suflet mare au reuşit să strângă banii pentru repatrierea lui Andrei Popescu.

Colectivul Primăriei Răzvad, simpli cetăţeni din comună sau agenţi economici de pe raza localităţii au pus mână de la mână şi au strâns suma 6.210 lei.
 
 

 
Şi Parohia Răzvadul de Sus s-a mobilizat şi a strâns suma de 2.500 de lei. În paralel, a fost deschis de către familie şi un cont bancar unde oamenii cu suflet mare au donat şi astfel s-au strâns alţi 11.000 de lei.  
 
Părinţii lui Andrei nu ştiu nici acum în ce probleme s-a băgat fiul lor şi nici cine i-a luat viaţa. Tânărul a plecat în străinătate cu gândul de a strânge bani şi pentru a-şi face un trai mai bun în ţară. Ultima dată băiatul a vorbit la telefon cu mama lui pe 23 mai, iar de atunci nu le-a mai dat niciun semn de viaţă.  
 
Andre muncea în Anglia de aproape doi ani, în domeniul construcţiilor, şi locuia în Londra.
 
PE ACEEAŞI TEMĂ:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: