Echipele de volei şi baschet ale CSM Târgovişte nu se vor desfiinţa

Echipele de volei şi baschet ale CSM Târgovişte nu se vor desfiinţa

În urma numeroaselor zvonuri apărute în spaţiul public, referitoare la viitorul echipelor din cadrul CSM Târgovişte, clubul face o serie de precizări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comunicat integral al CSM Târrgovişte
 
– „Echipele de baschet şi de volei ale Clubului Sportiv Municipal Târgovişte vor continua să îşi desfăşoare activitatea şi în sezonul competiţional 2021-2022;
 
– Problemele de ordin financiar, cu care se confruntă întreaga societate, ar putea afecta doar obiectivele iniţiale ale celor două secţii, nicidecum activitatea;
 
– Suntem conştienţi că situaţia financiară este un factor esenţial în obţinerea rezultatelor dorite, însă micşorarea bugetului Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, nu înseamnă dispariţia sa, aşa cum s-a insinuat în diferite medii;
 
– Clubul Sportiv Municipal Târgovişte, prin conducerea sa, îi asigură pe toţi suporterii că va face totul pentru a continua să se menţină la un nivel ridicat cu toate secţiile sportive, aşa cum s-a întâmplat mereu în ultimii ani. Vă mulţumim că sunteţi alături de sportvii noştri!”, se arată în comunicatul clubului.
 
Echipa de volei feminin CSM Târgovişte a câştigat, sâmbătă, 17 aprilie 2021, în premieră, titlul naţional. Târgoviştencele au învins Volei Alba Blaj în grupa 1-4 din play-off-ul Diviziei A şi au adunat destule puncte în clasament pentru a-şi asigura prima poziţie.
 
CSM Târgovişte a învins formaţia Volei Alba Blaj cu 3-0 şi a reuşit să adune 77 de puncte în clasamentul grupei 1-4 din play-off-ul Diviziei A la volei feminin.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările