Concurs cu probe de turism montan specializat, în Munţii Bucegi/Leaota, pentru tineri

Concurs cu probe de turism montan specializat, în Munţii Bucegi/Leaota, pentru tineri

În perioada 15-17 octombrie 2021, Asociaţia Ecologică Floare de Colţ, cu finanţare din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, îi aşteaptă pe tineri la mişcare.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada amintită se va desfăşura „Cupa Floare de Colţ”, ediţia a VI-a, concurs tematic cu probe de turism montan specializat, în Munţii Bucegi/Leaota. Proiectul se va desfăşura la Complex Agrement Tabăra  Căprioara.
 
La concurs vor participa 10 echipe de câte patru tineri, din judeţul Dâmboviţa, reprezentând unităţi de învăţământ sau ONG-uri.
 
Printre probele de concurs se numără: drumeţie montană, speologie, orientare turistică, căţărare sau coborâre în rapel, activităţi de ecologizare şi probe teoretice specifice.
 
Proiectul va fi a 97-a etapă a programului Asociaţiei Ecologice Floare de Colţ "Natura ne învaţă primii paşi în viaţă", program care a implicat până în prezent, peste 4600 de persoane în cei unsprezece ani de la înfiinţarea asociaţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările