Cinci tâlhari, arestaţi pentru moartea unui cioban. Mascaţii, chemaţi să ţină la distanţă pirandele VIDEO

Cinci tâlhari, arestaţi pentru moartea unui cioban. Mascaţii, chemaţi să ţină la distanţă pirandele VIDEO

Poliţiştii din Găeşti, însoţiţi de mascaţi, au descins, joi, la Mătăsaru şi Mogoşani din jud. Dâmboviţa, şi au săltat cinci indivizi acuzaţi de tâlhărie urmată de moartea victimei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Poliţiei,  fapta s-a petrecut în urmă cu câţiva ani. Cei cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 37 de ani au atacat trei ciobani, cărora le-au furat aproape 600 de lei şi câteva oi.

Din cauza loviturilor primite unul dintre ciobani a decedat la spital. Poliţiştii au audiat şi reţinut, la momentul respectiv, mai mulţi suspecţi, printre care se aflau şi cei cinci. Abia acum însă, instanţa i-a condamnat definitiv. 

Pedepsele sunt cuprinse între 6 ani şi 8 luni şi 8 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie urmată de moartea victimei, faptă prevăzută de art. 236 din Codul Penal.

După ce au fost luaţi pe sus, cei cinci au fost duşi la sediul poliţiei din Găeşti. Aici au ajuns şi pirandele. Acestea s-au postat în faţa sediului Poliţiei şi când au auzit că nu-i mai văd liberi pe cei cinci bărbaţi, au început un show de zile mari.

Au leşinat pe capete, s-au tăvălit pe asfalt şi-au urlat că-n gură de şarpe. Pirandele s-au potolit abia cînd au auzit sirenele maşinilor de poliţie care i-au dus pe cei cinci la Penitenciarul Mărgineni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările