VIDEO Poliţist examinator acuzat că a adormit în timpul unei probe practice pentru obţinerea permisului auto

VIDEO Poliţist examinator acuzat că a adormit în timpul unei probe
practice pentru obţinerea permisului auto

FOTO: captură de pe înregistarea video

Este anchetă internă la Serviciul de Permise Auto Suceava, după apariţia în spaţiul public a unui clip în care se observă cum un poliţist examinator stă cu bărbia în piept şi cu ochii închişi în timpul unei probe practice pentru obţinerea permisului de conducere. Cel care a publicat filmuleţul susţine că poliţistul dormea.

În imaginile video publicate pe contul de Facebook „Suceava sat cu blocuri” se observă că maşina şcolii de şoferi este condusă de un tânăr cu mască de protecţie. Pe scaunul din dreapta se află un poliţist care îşi ţine capul în jos şi pare că are ochii închişi. Poliţistul nu purta mască de protecţie, aşa cum prevede legislaţia. 

Maşina şcolii de şoferi a fost filmată în timp ce se deplasa, iar cel care a publicat clipul, pe 22 septembrie, susţine că poliţistul dormea în timpul examinării unui candidat care susţinea proba practică pentru obţinerea permisului de conducere.

După apariţia filmării în spaţiul public, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Suceava, Diana Găşpărel, a anunţat că la nivelul instituţiei se face o anchetă internă pentru a se stabili dacă acuzaţiile se adeveresc.

Surse neoficiale susţin că poliţistul examinator neagă că a adormit în timpul probei. El  şi-ar fi dat seama că era filmat în trafic şi din acest motiv a preferat să se uite în dosarul candidatului. 

Ca să facă lumină în acest caz, conducerea Prefecturii va verifica şi camerele de filmat din interiorul maşinii, ştiut fiind faptul că proba practică pentru obţinerea permisiului de conducere se filmează de la început până la sfârşit.

Vă mai recomandăm şi:

Arestare surpriză în cazul răfuielii cu săbii, furci şi topoare din Dolj. Ce au descoperit procurorii

Nou record negativ de infectări cu SARS-CoV-2: 1.767 de cazuri noi şi 47 de decese în ultimele 24 de ore

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările