Un român este căutat de poliţiştii din Suceava pentru că nu a luat 2.000 de lei care i se cuveneau

Un român este căutat de poliţiştii din Suceava pentru că nu a luat 2.000 de lei care i se cuveneau

Banii au fost găsiţi în fanta unui bancomat din zona centrală a municipiului Suceava. FOTO: Arhiva Adevărul

O persoană care a uitat 2.000 de lei în fanta unui bancomat este căutată de câteva zile de Poliţia Suceava. Banii au fost observaţi de un poliţist aflat în timpul liber.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un poliţist sucevean aflat în timpul liber a găsit, sâmbătă, în timp ce se deplasa în zona centrală a oraşului, o importantă sumă de bani. Poliţistul a observat în fanta de eliberare numerar a unui bancomat o sumă de bani, fără ca în zonă să se afle vreo persoană.

Poliţistul a luat banii, în total 2.000 de lei, şi a încercat să sesizeze unitatea bancară despre această situaţie, însă agenţia era închisă.

Ulterior, în urma discuţiilor cu banca, poliţiştii au aflat că extragerea s-a efectuat de către o persoană care a folosit un card emis de o altă unitate bancară, astfel încât reprezentanţii unităţii nu au putut oferi date despre titularul cardului.

Deocamdată, cei 2.000 de lei au fost depuşi într-un cont deschis la unitatea bancară de la care s-a efectuat extragerea. Uitucul este aşteptat la secţia de poliţie din Suceava să-şi revendice banii pierduţi.

„Poliţiştii solicită persoanei care a efectuat extragerea să se prezinte la unitatea bancară pentru preluarea sumei de bani sau să se adreseze IPJ Suceava pentru recuperarea prejudiciului”, a precizat Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Alte ştiri din Suceava:

Cum a căpuşat reţeaua de cumătri a şefului PNL Suceava instituţiile din judeţ

FOTO VIDEO Ninge abundent în judeţul Suceava

Blestem, destin tragic sau coincidenţă? Patru preoţi din marea familie Mihoc, ucişi în accidente

Joi se reia furnizarea apei calde în Suceava

Klaus Iohannis, vizită electorală în judeţul Suceava

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: