Trecere de pietoni care se opreşte în zid, în centrul Sucevei: „Doreii îşi fac de cap“

Trecere
de pietoni care se opreşte în zid, în centrul Sucevei: „Doreii îşi fac de cap“

FOTO: Oana Şlemco

O trecere de pietoni care se opreşte într-un zid a apărut, peste noapte, pe strada Vasile Alecsandri, din centrul municipiului Suceava. Lucrarea a fost executată de o firmă care are contract cu Primăria Suceava.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un constructor care are contract cu Primăria Suceava a trasat o trecere de pietoni, pe strada Vasile Alecsandri din centrul oraşului, care, pe partea opusă Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare”, se termină efectiv într-un zid.

În acelaşi loc, accesul pietonilor mai este îngreunat de un stâlp de iluminat şi de un coş de gunoi. 

Altfel spus, zebra trasată pe timp de noapte în zona zero a oraşului, din banii sucevenilor, nu poate fi folosită.

Viceprimaul Lucian Harşovschi s-a autosesizat şi i-a cerut constructorului să remedieze problema pe propria cheltuială. El a explicat că cei care au lucrat la proiect au stabilit încă de anul trecut că vor muta zebra de pe vechiul amplasament, numai că firma care a executat lucrarea nu a ţinut cont de acest lucru. 

Lucian Harşovschi a făcut haz de necaz şi a scris pe contul său de Facebook că „Doreii îşi fac de fac”, când lucrează noaptea.

„Un lucru este cert, NU accept astfel de “neatenții”, iar cei care au făcut această lucrare în bătaie de joc sau nu au gândit puțin vor suporta consecințele. Pe lângă faptul că lucrările nu vor fi decontate, vor fi nevoiți să le refacă așa cum trebuie și sunt sigur că pe viitor vor fi mult mai atenți, în cazul în care vor mai lucra cu Primăria Suceava! De asemenea, cei din cadrul primăriei responsabili de aceste lucrări vor da notă explicativă pentru cele întâmplate”, a scris viceprimarul pe contul său de Facebook.

FOTO: Oana Şlemco

FOTO: Oana Şlemco

Vă recomandăm să mai citiţi:

420 de ani de la moartea voievodului Mihai Viteazul. Slujbă de pomenire la Mănăstirea Dealu

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările