Şef Poliţia Locală: „Nu e etic ca un lucrător fără certificat verde să ajungă să le ceară documentul altora”

Şef Poliţia Locală: „Nu e etic ca un lucrător fără certificat verde să ajungă să le ceară
documentul altora”

FOTO: radiotop.ro

Conducerea Poliţiei Locale Suceava a anunţat că poliţiştii locali care nu deţin certificat verde nu sunt trimişi în misiuni de verificare a a acestor documente din considerente etice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şeful Poliţiei Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, a declarat că 100 dintre cei 115 salariaţi ai instituţiei sunt fie vaccinaţi, fie trecuţi prin boală. 

El a precizat că poliţiştii locali care nu deţin certificat verde nu sunt trimişi în misiune de verificare a acestor documente din considernte etice. 

„Eu, stând în poartă la bazar vreo trei zile, când a intrat în vigoare restricţia, am fost întrebat de mai multe ori dacă noi avem certificatul. Eu îl am ca imagine de blocare pe telefon şi le arătam oamenilor că nu am nici o problemă. Întrebările oamenilor cu atât mai mult mi-au întărit convingerea că nu trebuie să ajungă vreun lucrător al Poliţiei Locale fără certificat în postura de a cere documentul altora. Nu este etic din punctul meu de vedere”, a spus Ovidiu Doroftei pentru Radio Top.  

Vă recomandăm să mai citiţi:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările